Jong LVAB @ Corda Bar

JONG LVAB laat ondernemers aan het woord over de toekomstige rol van accountants.

Welke rol zal een accountant morgen nog vervullen in het bedrijfsleven? Zal er nog een plaats zijn voor de mens in dit beroep of wordt de accountant vervangen door een algoritme? Moeten accountants richting data-analisten evolueren of zal hun rol als vertrouwenspersoon belangrijker worden in de toekomst?

JONG LVAB organiseert op donderdag 4 juli een panelgesprek met aan onze tafel verschillende Limburgse ondernemers vergezeld van een expert uit de accountancy-wereld om zo de visie op bovenstaande vragen te achterhalen. 

Het panelgesprek zal doorgaan op 4 juli vanaf 19 uur in de Corda Bar (Kempische Steenweg 311, 3500 Hasselt). Deze locatie, die gelegen is in het midden van de Corda campus, lijkt ons de ideale plaats te zijn om in debat te gaan met ondernemers over de toekomst van de accountants. 

Het panelgesprek zal ongeveer een uur duren. Nadien organiseert JONG LVAB een afsluitende netwerkreceptie waar de aanwezigen zelf de kans krijgen om hun vragen te stellen aan de ondernemers, onderling na te praten over de aangesneden topics, gezellig bij te praten met bekende sectorgenoten, … 

Buiten drank zorgt JONG LVAB dat de aanwezigen ook kunnen genieten van de culinaire kunsten die de Corda Bar te bieden heeft. 

De kostprijs voor dit evenement is 10 euro voor leden van LVAB. Niet leden zijn zeker ook welkom. Voor hun is de inschrijvingsprijs 20 euro. 

Voor in te schrijven, gelieve onze facebookpagina in het oog te houden wanneer de inschrijvingslink online komt. We zullen ook nog een nieuwe mail rondsturen wanneer de inschrijvingen zullen starten. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. 

Wij hopen er samen met de aanwezigen weer een topavond van te maken!